Pristna poročna fotografija

Dobrodošla na mojem koščku interneta!

Sem Martina, poročna in družinska fotografinja. Na prvo fotografiranje poroke (in točenje solz) sem se odpravila leta 2008, zatem pa je 5 let kasneje nastal Studio Kofol, atelje v katerem ustvarjam studijske fotografije.

Domačnost, sproščeno vzdušje med fotografiranjem in nevpadljivo beleženje spontanih trenutkov so značilnosti mojega dela. Obožujem iskrene nasmehe in se veselim zanimivih detajlov s katerimi povezujem poročne zgodbe v celoto. Končni rezultat so žive in pristne fotografije brez pretirane obdelave: ker vajina ljubezen ne potrebuje filtrov.

Fotografiranje poroke

Pričakovanje, veselje, solze sreče, prstani, poročni šopek, poročni ples, poročna torta… Veliko je besed, ki sestavljajo poročni dan. Vajina ljubezen pa je tista, ki celoten dan povezuje od začetka do konca, zato je pomembno, da izberete fotografa, ki bo vajine občutke skrbno ujel na fotografije.

Poroke fotografiram v reportažnem stilu, zato v zgodbo vključim vse iskrene in pomembne trenutke poročnega dne. Ne manjkajo seveda tudi pozirane fotografije, vendar vedno skušam poročni par ujeti v svoji spontanosti. Vsaka poroka je unikum, tako kot sta vidva. Fotografije obdelam na naraven način, da bodo spomini vedno živi in pristni.

Fotografiranje porok izvajam po celotni Sloveniji in v tujini.

– STRAN JE TRENUTNO V IZDELAVI –

ZA VSE INFORMACIJE ME KONTAKTIRAJTE PREKO E-MAILA: info@studiokofol.com